Kløverhuset

Praktisk information

Da der ofte er mange spørgsmål til de praktiske ting, har vi lavet en a-z oversigt.

 

Du er selvfølgelig velkommen til at spørge personalet, hvis du har flere spørgsmål, eller hvis der er noget, du gerne vil have uddybet.

Arrangementer og fester: Vi holder ofte fester og hyggearrangementer. Nogle gange koster det noget at deltage. Det er frivilligt, om man vil deltage. Læs mere om vores hverdag.

Apotek (og medicin): Du kan blive tilmeldt Kløverhusets ordning om at få medicin leveret fra Taastrup Apotek. Du kan få regningen tilmeldt PBS. Du skal selv betale for at få bragt medicinen ud ved akut behandling.

Belysning: Det er vigtigt, at der er en god belysning i din bolig, når du er flyttet ind - både af hensyn til dig selv og til personalet. 

Ergoterapeut: Kan tilkaldes efter behov

Fodpleje: Har du ikke din egen fodterapeut, har Kløverhuset tilknyttet en udekørende fodterapeut.

Frisør: Har du ikke din egen frisør, har Kløverhuset tilknyttet en udekørende frisør.

Gæster: Familie og venner er altid velkomne i Kløverhuset.

Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Husregler: Hoveddøren bliver låst om aftenen. Ring på klokken til højre for hoveddøren, så kommer personalet og låser op. Du kan bruge din egen hoveddørs-nøgle til hoveddøren.


Ved turer ud af huset skal du give besked til personalet.

Indkøb: Du skal selv sørge for indkøb af beklædning, sko, sengelinned m.m. Du kan evt. tilmelde dig standard servicepakkerne.

Kontaktperson: Du bliver tilknyttet to kontaktpersoner, som vil hjælpe dig med den daglige pleje/omsorg. I samarbejde med kontaktpersonerne får du hjælp til det, du ikke selv kan klare.

 

Vi bruger Du formen i Kløverhuset med mindre andet bliver aftalt. Vi banker altid på, inden vi går ind i din bolig. Vi har en nøgle til din bolig, som kan bruges i nødstilfælde.

Læge: Du kan beholde din egen læge.

Mad/Servicepakken: Du kan få morgenmad, varm middag/frokost, aftensmad og drikkevarer via tilmelding til Servicepakken.

”Mit Liv”: Når vi kommer på besøg hjemme hos dig eller ved dit første besøg i Kløverhuset, har vi ”Mit Liv” med til dig. Det er en slags livshistorie, som vi opfordrer dig og din familie til at skrive, inden du flytter ind.

Møbler: Du kan selv bestemme, hvordan du vil indrette lejligheden med dine møbler, men vi beder dig om at huske på, at personalet skal kunne komme rundt. Nogle steder skal der også være plads til lift, kørestol m.m.

 

Hvis du har brug for en plejeseng, kan den rekvireres gennem Høje-Taastrup Kommune.


Kløverhuset har ikke mulighed for at opbevare møbler.

Nøgler: Kløverhuset anbefaler, at pårørende får en nøgle til boligen.

Parkering: Kløverhuset har sin egen parkeringsplads med plads til fem biler. Der er også mulighed for at parkere ved ældreboligerne ved Rugvænget 4 - 6.

Penge: Vi anbefaler, at du ikke har for mange penge liggende i lejligheden - max. 1000 kr. i den aflåste metalboks. Du kan få opbevaret et større beløb i Kløverhusets pengeskab.

Post: Posten bliver hver dag lagt i beboerpostmappen.

Pårørenderåd: I Kløverhuset har vi et pårørenderåd, som mødes mindst seks gange på et år. Læs mere om Brugerråd/pårørenderåd.

Rengøringsartikler: Obligatoriske (miljøvenlige) og kan ikke fravælges.

Servicepakken: Der er flere forskellige servicepakker, som du kan vælge efter eget behov. Servicepakkerne består af:

  1. Mad, som indeholder alle døgnets måltider inkl. drikkevarer
  2. Rengøringsartikler (dog ikke valgfrie)
  3. Toiletartikler (til dagligt behov)

Tandlæge: Du kan beholde din egen tandlæge, men der er også mulighed for at benytte omsorgstandplejen. Omsorgstandplejen er et tilbud til borgere, som pga. nedsat førlighed, fysisk eller psykisk handicap ikke kan benytte de almindelige tandplejetilbud..

Toiletartikler: Du kan få toiletartikler via Servicepakken.

Tæpper: Kløverhuset opfordrer til, at du ikke medbringer gulvtæpper af sikkerhedsmæssige årsager. Ellers spørg vores sikkerhedsgruppe her i huset.

Vaskeri: Til alle lejligheder hører et vaskekort til vaskeriet. Vaskeriet er åbnet 24 timer.

 

Du kan også få vasket hos ADAM vask, som henter tøjet en gang om ugen. OBS: Tøjet skal kunne maskinvaskes og tørretumbles. Du betaler over huslejen.

Vinduespolering: Du skal selv sørge for bestilling af vinduespudser.

Ældrecentret Kløverhuset

Rugvænget 2

2630 Taastrup
Telefon 43 35 25 42

Fax 43 35 25 49

E-mail: kloeverhuset@htk.dk

EAN-nummer: 5798008904721

 

Se kort og flere kontaktinformationer